Elhalasztjuk a Doktorok Kollégiuma 2020. évi plenáris ülését

Egyházunk tudományos testületének elnöksége 2021-re halasztja a Doktorok Kollégiuma plenáris ülését.

A Doktorok Kollégiuma a Selye János Egyetem meghívására Komáromban készült megtartani plenáris ülését 2020 augusztus 24-27 között. Tekintettel a kialakult járványhelyzetre a testület elnöksége az elmúlt hetekben többször egyeztetett a meghívó egyetem vezetőivel. Közös döntés alapján a plenáris ülésre 2021. nyár végén kerülhet sor, az idei évre tervezett helyszínen, Komáromban. A döntés összhangban van a Magyarországi Református Egyház többi nagy rendezvényének elhalasztásával, melyek szintén későbbi időpontban kerülnek megszervezésre.

Amennyiben a járvány miatti korlátozások feloldásra kerülnek, az egyes szekcióknak lehetőséget biztosítunk találkozásra és közös munkára, évközi szekcióülések, szekcióhétvégék keretében. 

Közösségünk folyóiratának, a Collegium Doctorum c. lapnak megjelenését a fenti döntés nem befolyásolja, terveink szerint ebben az évben is két számmal jelenik meg, a megszokott időpontokban. A következő szám előkészítése már elindult, értékes írásokat kaptunk a kollégáktól, melyeket ezúton is köszönünk.

A testület tagjainak az életére és munkájára Isten megőrző kegyelmét és áldását kívánja a

Doktorok Kollégiuma Elnöksége

Hozzászólások